Contact us
Svenskt företag specialiserat på rör, rördelar, ventiler, packningar och flänsar.

GDPR - Livallco Stål AB, Nordic Pipe.

Publicerad: 5 juni 2018 kl 07:30

 

I enlighet med den nya Dataskyddslagstiftningen vill vi informera dig om hur vi på Livallco Stål AB, Nordic Pipe hanterar dina personuppgifter.

Finns du med i vårt register är vårt syfte att kunna kontakta dig med information och erbjudande, skicka material och ge dig information baserat på ditt eget intresse. Vi kan även använda dina personuppgifter för att fullgöra och förbättra våra produkter och tjänster och hantera kundrelationer.

Personuppgifter vi kan ha om dig förutom ditt namn kan vara din e-postadress, arbetstitel, telefonnummer och namnet på det företag du jobbar på. Ingen av denna information används till andra ändamål än de ovan nämnda och lämnas heller inte ut till annan part.

Vi är angelägna om att dina personuppgifter behandlas säkert. Du har självklart rättigheten att få dina uppgifter rättade om du upptäcker något fel i den information vi har om dig. Om du kontaktar oss kan du även lätt få ut de personuppgifter vi har om dig.

Önskar du få vissa av dina personuppgifter raderade så har du även denna rätt.

Personuppgifter om kunder bevaras så länge kundförhållandet varar och därefter så länge som det behövs eller krävs enligt lag.

Du kan alltid kontakta oss vid frågor kring integritets och dataskydd genom att maila till oss på info@livallco.se

 

Med Vänliga hälsningar

Livallco Stål AB, Nordic Pipe

 

Dela med...

Nyhetsbrev

Önskar du att få vårt nyhetsbrev direkt skickat direkt till din mail? Fyll i din epostadress.

Frågor och svar

Här hittar du frågor och svar. Hittar du inte svaret på din fråga? Fråga oss gärna genom formuläret intill.

Till frågor och svar